Noutăţi

Concert Nightlosers în Quantic pe 25 august

Sâmbătă, 25 august, cei de la Nightlosers vor urca pentru prima oară pe scena din Grădina de Vară a clubului Quantic și vă vor încânta preț de două ore cu ritmuri de „blues ardelenesc”, așa cum își denumesc domniile lor stilul muzical în care se încadrează!

Înființați în 1994, Nightlosers cântă un fel de „blues ardelenesc” , un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă.

NIghtlosers_live_quantic


În cei peste 20 de ani de existență au concertat la festivaluri din mai toate ariile, din Europa dar și în orașe din SUA și Canada. Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor ”Bețivan Ratat” și ”Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei, prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească si românească).

Discografia trupei cuprinde 4 albume până în prezent:
Sitting on the top of the world (1994) – casetă – în curând re-editat pe CD
Plum Brandy Blues (1998) – CD
Rhythm & Bulz (2004) – CD
Cinste Lor (2013) – CD

Concertul va avea loc pe 25 august 2018, în club Quantic din București, Șoseaua Grozăvești, nr.82. Biletele pot fi achiziționate pe iabilet.ro, ambilet.ro  sau la intrare.

35 lei în presale până vineri, 24 august inclusiv -> https://www.iabilet.ro/site/event/35077/ sau https://ambilet.ro/tc-events/nightlosers-live-quantic/

50 lei în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare -> https://www.iabilet.ro/site/event/35077/ sau https://ambilet.ro/tc-events/nightlosers-live-quantic/

Rămâi la curent cu evenimentul:  https://www.facebook.com/events/1334620803336507/

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...