Noutăţi

Concert Motorpsycho în premieră pe 10 martie în Timișoara

Spectaculoasa trupă de progressive rock din Norvergia vine la Timișoara pentru singurul lor show în România pe 10 martie la Reflektor Venue.

Motorpsycho – înființată în 1989, este o trupă din Trondheim, Norvegia și este considerată a fi una din cele mai titrate formații ale genului. Cu un show ce implică resurse tehnice speciale, Motorpsycho garantează astfel un eveniment de club unic în România.

În linii mari, sound-ul Motorpsycho poate fi încadrat în genurile progressive psychedelic rock. Totuși, discografia lor cuprinde multe elemente din stiluri diferite precum jazz, post-rock, alternative, country și multe altele.

Motorpsycho – Bartok Of the Universe

Pe lângă Motorpsycho, publicul va avea ocazia să treacă prin experiența unui show special al celor de la Methadone Skies.

Methadone Skies – Mirra

Reflektor Venue este unul dintre cele mai mari și populare cluburi de muzică live din Timișoara, care în scurt timp a găzduit concerte importante cu nume ca The Myrrors, Otherkin, Battleme, Jinger și mulți alții.

Evenimentul este o colaborare între R:EVOL:UTION  Festival, Haywire Booking și Reflektor Venue. Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/340187229796456/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top