Noutăţi

Concert Mother’s Cake pe 15 noiembie în Club Control

The Guest organizează pe data de 15 noiembrie în clubul Control din Bucureşti un concert din sfera rock/psychedelic/alternative având ca headliner cea mai în vogă trupă austriacă a momentului – Mother’s Cake, pentru prima oară în Bucureşti.

Formată în 2008, Mother’s Cake şi-a perfecţionat stilul ca un amalgam de funk, hard rock şi psychedelic, citând ca influenţe trupe ca The Mars Volta, Porcupine Tree, Red Hot Chili Peppers sau Led Zeppelin. Au 3 albume de studio şi unul live la activ, cel mai recent – „No Rhyme No Reason” – fiind lansat la începutul acestui an şi primit foarte bine de public şi presa de specialitate. De-a lungul timpului trupa a căpătat o bogată experienţă live, atât prin turneele europene alături de nume ca Deftones, Anathema, Iggy and the Stooges, Velvet Revolver sau Limp Bizkit cât şi prin numeroasele concursuri europene şi internaţionale de muzică la care au participat – International Live Award feat. Austrian Band Contest 2010, Local Heroes 2010 Band Contest etc.
https://www.youtube.com/watch?v=sOd154X302Y
https://www.youtube.com/watch?v=JOraHrnG50E
https://www.facebook.com/motherscake/

Austriecilor li se alătură pe scenă trupa bucureşteană Unflicted – cu bazele puse în 2015 formaţia s-a bucurat de o creştere rapidă în underground-ul românesc, alternând numeroase prestaţii live alături de nume consacrate ale scenei autohtone cu apariţii la posturi naţionale de radio şi TV. Până acum Unflicted a lansat 5 single-uri însoţite de videoclipuri, urmând ca în perioada următoare se concentreze pe înregistrările unui full-length.
https://www.youtube.com/watch?v=axFGaLdLiMk

https://www.facebook.com/unflicted/

Link eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/1575024135906384

Preţul unui bilet este de 30 de lei în presale (până pe 1 noiembrie) şi 40 de lei după 1 noiembrie şi la intrarea în club.

Eveniment organizat de The Guest
https://www.facebook.com/TheGuestMedia

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...