Noutăţi

Concert metalcore în Capcana

Vineri, 11 octombrie, de la ora 19.00, Clubul Capcana invită la un triplu concert de Metalcore/Hardcore alături de trupele We Are Numbers, Why Cat, Why? și High $tatus.

Formată în anul 2014, W3 4R3 NUM83R5 reprezintă într-un fel continuarea defunctului proiect Deliver The God prin prisma faptului în trupă sunt 3 foști membri (Alinesku, Cripi și Silviu) care au continuat cu o abordare muzicală mult mai melodică, stilul fiind un melodic metalcore, cu riffuri groovy și cu breakdown-uri catchy completate de FX samples. Ulterior li s-au alăturat Horia la tobe și Radu la bass, și în formație completă We are Numbers a lansat, în martie 2018, albumul de debut intitulatNUM83R5”, iar mai apoi primul videoclip la melodia A new Dawn.

Inspirați de formații renumite precum Parkway Drive, Fit For A King, Breakdown Of Sanity sau The Acacia Strain, trupa a susținut numeroase concerte în cluburi și la festivaluri importante (Rockstadt Extreme Fest, Măgura Wave Festival, Maris Fest) împreună cu formații cunoscute din scena metal românească dar și internațională (opening act for Carnifex).

În deschiderea concertului vor cânta trupele Why Cat, Why? – Metalcore/Melodeath din București și High $tatus – Hardcore/Trap din Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/491787178307143/.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...