Noutăţi

Concert Luna Amară și FronT în Control Club în data de 8 februarie

Următorul episod BT Live reunește douã trupe clujene: Luna Amară – formație fanion a activismului social din muzica rock authtonă – și FronT, o reprezentantă mai tânarã a undergroundului românesc, invitată să preia ștafeta.

Event: Luna Amară. Invitat: FronT la BT Live

Program:

Open doors: 20.30h
Concertul începe la ora 21.00.

Intrare:
20 lei în pre-sale pe https://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-luna-amara-front-at-control-club
30 lei la intrare, în seara evenimentului.

În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

Lansată în Cluj în 2000, Luna Amară este formația care a combinat armonios forța mesajelor sociale, cu sensibilitatea lirică ce descrie iubirea și stări de spirit dintre cele mai complexe și abisale. Trademark-ul sound-ului Luna Amară s-a consolidat pe baza solo-urilor de trompetă, a riffurilor specifice de chitară și prin îmbinarea contrastantă a duetului de voci.

Luna Amară este formația rock românească care a înregistrat una dintre cele mai mari cifre de vânzări ale unui album de debut în anii 2000. Este vorba de albumul „Asfalt”, produs de Roton Music, 2004.

De-a lungul celor 16 ani de activitate neîntreruptă, cvintetul Luna Amară a concertat în toate colțurile țării, a făcut parte din line-up-up celor mai mari festivaluri autohtone, dar a fost invitată să performeze și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia.

Trupa clujeană FronT a pornit la drum în 2009, an care marchează și lansarea unui prim EP (”Where Do You Go”), apoi intră într-o pauză de creație și restructurare, revenind într-o formulă nouă, mai dinamică!

Având o activitate intensă de studio, dar și din punct de vedere al performance-urilor, trupa evoluează constant pe scena undergroundului românesc, lansează în 2016 EP-ul ”Alive” și se pregătește deja de înregistrarea următorului material discografic anunțat de single-ul “Colț de gând”.

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...