Noutăţi

Concert Luna Amară cu lansare videoclip

Pe 28 octombrie Luna Amară ajunge în Flying Circus.

Noua piesă Luna Amară, „Nu știu, nu iau, nu sunt”, anticipează un nou album electric despre care ascultătorii trupei intreabă de când incă nici nu se încheiase bine turneul albumului „Aproape”…

Stilistic, piesa semnalează intenția muzicienilor de a rămane în zonă alternative metal-ului dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de layere electronice, asigurate de Marius (Baba Dochia).

Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov-cu care Luna Amară a mai lucrat pentru videoclipul piesei „Aproape”-și beneficiază de aportul unuia dintre cei mai expresivi și talentați actori români, Ionuț Caraș. Filmat pe scena Teatrului Național Cluj, videoclipul îl are pe Ionuț drept unic protagonist, în rolul unui personaj colectiv al neputinței și disperării. Este prima colaborare dintre Luna Amară și Ionuț Caraș și toată lumea este încântată de rezultat, pe care abia asteaptă să-l impărtăsească publicului larg.

Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Teatrului Național Cluj. Luna Amara mulțumește doamnei Oana Herlo și domnilor Constantin Pojonie și Jebel Moldovan.

Doors Open – 19:00

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...