Noutăţi

Concert Karma to Burn la Cluj Napoca în Aprilie

ktb

KARMA TO BURN revin la Cluj Napoca pe 11 Aprilie 2016 în Flying Circus Pub, la o distanţă de 3 ani de la primul concert susţinut de aceştia în Gambrinus Pub.

Alături de aceştia pe scena clubului clujean vor urca elveţienii de la Sons of Morpeus, trupă care se va află pentru prima dată în România în cadrul acestui eveniment.
Biletele sunt disponibile online pe Iabilet.ro şi în reţeaua Iabilet.ro – Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, dar şi de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay la preţul de 30 RON până în seara concertului (11 Aprilie), urmând ca la intrare preţul unui bilet fie de 35 RON.
Va există un număr limitat de bilete, astfel dacă biletele vor fi vândute în totalitate în avans, nu vor exista suplimentări.

Karma To Burn s au înfiinţat în 1995 în Hicksville, Virginia de Vest, stabilindu-se ulterior în L.A. În 1997 trupa semnează cu Roadrunner Records şi lansează primul album intitulat “Karma To Burn”. La insistenţele casei de discuri trupa include şi un vocalist cu toate trupa realizează este doar o soluţie temporară deoarece muzică pe care aceştia doreau o prezinte nu avea nevoie de un vocal.
Imediat după lansare aceştia renunţă la vocal şi lansează în 1999 şi 2001 două albume care au fost considerat definitorii pentru stoner rock, respectiv “Wonderful Purgatory” şi “Amost Heathen”. Cu toate cele două albume au avut un impact foarte important pe scena internaţională trupa se desfiinţează în 2002.
În 2009 americanii decid ca se reunească şi continue munca, astfel în 2010 lansează “Appalachian Incantation” şi în 2011 albumul “V”, ambele prin casa de discuri Napalm Records. În plus pe lângă cele două albume re-lansează primul lor album, însă de această dată doar instrumental.
Acum, la 22 de ani distanţă de la înfiinţare, Karma To Burn revin la Cluj Napoca cu un nou album, lansat în 2014, intitluat “Arch Stanton”.
http://www.k2burn.net/
https://www.facebook.com/Karma-To-Burn-118432638215095/

Sons of Mourpheusreprezintă un trio elveţian psychedelic rock format în Lucerne. Manuel Bissig (guitar, vocals), Lukas Kurmann (bass) and Rudy Kink (drums) au descoperit cheia unei noi ere, în care libertatea muzicală a anilor ’60 şi ’70, combinate cu sunete de astăzi, au permis ceva foarte special .
Sons of Morpheus impresionează live prin interacţiunea şi improvizaţia din show-urile live. Trupa a impresionat în cadrul Musexpo din Los Angeles – aceştia fiind consideraţi trupa săptămânii. Noul lor album a fost înregistrat alături de Jim Waters (Jon Spencer Blues Explosion, Sonic Youth, etc.) în Tucson, AZ.
http://www.sonsofmorpheus.com/
https://www.facebook.com/sonsofmorpheus/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...