Judas Priest promit un show electrizant la Romexpo, ce încununează cel mai recent al trupei, „Firepower”, lansat pe 9 martie 2018. În deschidere vor cânta Battle Beast, Rhemorha și Carthagods.
Program concert Judas Priest la Romexpo
- 18:00 Acces
- 18:15 – 18:45 – Carthagods (30′)
- 19:00 – 19:30 – Rhemorha (30′)
- 19:50 – 20:30- Battle Beast (40′)
- 21:00 – 22:30 – Judas Priest
Reguli de acces:
- Concertul are loc pe platforma 12, în parcarea A de la Romexpo. Accesul se va face prin Parcarea B începând cu ora 18:00, iar concertele încep de la ora 18:15. După deschiderea porților puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.
- Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
- Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.
- Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
- În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
Categorii de bilete și brățări:
Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc sa intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
Posesorii de bilete la categoriile A, B și C vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria D nu vor primi brățara la acces.
Categoria A – are locuri pe scaune, în tribuna VIP, categoria este limitata la 700 de bilete; locurile la categoria A se ocupa în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de biletele la categoria A au acces și la categoriile B, C și D.
Categoria B – în picioare, în fața scenei; categoria este limitata la 2500 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de biletele la categoria B nu au acces la categoria A, dar au acces la categoriile C și D.
Categoria C – în picioare, în spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie să intre la categoriile A și B, dar au voie la categoria D.
Categoria D – în picioare în spatele categoriei D. Posesorii de bilete la categoria D nu voie să intre la nicio altă categorie.
Judas Priest este cu siguranță una dintre legendele scenei metal internaționale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câștigat pentru ‘Best Metal Performance’ și cu ultimul material, ‘Redeemer of Souls’ pe prima poziție în US Billboard Top 200, Judas Priest ține în continuare stindardul sus după cele 4 decenii de activitate.Nu este permis accesul cu sticle, conserve, mâncare, băuturi, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
Formată la începutul anilor ’70 în Birmingham de către K.K. Downing și Ian Hill, în ’74 li s-a alăturat Rob Halford și Glenn Tipton, astfel cristalizându-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum ‘Rocka Rolla’ și ‘Sad Wings of Destiny’, au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formație etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formații care au popularizat hainele și accesoriile din piele în rândul comunității metal. Anii ’80 aduc deja maturizarea formației cu albume precum ‘British Steel’, ‘Point of Entry’, ‘Screaming for Vengance’ și ‘Defenders of the Faith’. A doua jumătate a anilor ’80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum ‘Turbo’ si ‘Ram it Down’.
Totul a culminat cu ‘Painkiller’ în 1990, album considerat de mulți specialiști, dar și fani ca fiind cheia de bolta a discografiei britanicilor.