Noutăţi

Concert Joe Satriani la București

Pe 25 iulie celebrul chitarist Joe Satriani revine la București la Arenele Române în cadrul turneului „What Happens Next Tour”!

Joe Satriani este cu siguranță unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a văzut scena muzicală mondială vreodată. Cu vânzări de peste 10 milioane de albume și cu nu mai puțin de 15 nominalizări la premiile Grammy, Joe Satriani apare în toate topurile de profil dedicate chitaristilor.

Prin mâna lui au trecut mulți alți muzicieni  precum Steve Vai, Larry LaLonde (Primus), Rick Hunolt (Exodus), Kirk Hammett (Metallica), Andy Timmons sau Alex Skolnick (Testament). Este fondatorul celebrului turneu G3 a cărui baze au fost puse în 1995 și care a avut 10 ediții din 1996 până în 2007. De-a lungul timpului, alături de Satriani au urcat pe scenă în acest turneu numea mari precum Paul Gilbert, John Petrucci, Eric Johnson, Steve Morse, Tony MacAlpine, Brian May și mulți alții.

Debutul muzical l-a avut în 1986 cu albumul „Not of This Earth”, iar de atunci chitaristul a lansat 16 albume, cel mai recent fiind „What Happens Next”, scos anul acesta pe 12 Ianuarie. Printre artiștii care l-au influențat la rândul său pe Satriani se numără Jimi Hendrix, Jimmy Page, Ritchie Blackmore sau Eric Clapton. Cum era de așteptat a colaborat cu mulți alți artiști precum Alice Cooper, The Yardbirds, Ian Gillan, Dream Theater, Mick Jagger sau Deep Purple.

În plus a compus muzică și pentru jocuri precum NASCAR 06, NHL 2K10 și Madden NFL 11. Așadar ne revedem cu Joe Satriani la Arenele Române din București pentru o călătorie muzicală prin timp și spațiu, o călătorie care ne va purta prin întreaga discografie a virtuosului chitarist.

Concertul va fi deschis de una dintre revelațiile industriei muzicale românești, ARTHUR. Proiectul s-a fondat după ce trupa Interzis și-a încetat activitatea de peste 10 ani, încununată de de două albume scoase la A&A Records, atunci când chitaristul Eugen Arthur a hotărât pornească o carieră solo.

De la înființarea până în prezent, ARTHUR fost selectat cânte în deschiderea concertului Jan Akkerman (Hard Rock Cafe București, august 2015), a trupei germane Accept (Arenele RomaneBucurești, decembrie 2015) și a concertului Cargo (Arenele Romane, martie 2016), având și participări la festivaluri importante de rock din România, ca Metalhead Meeting 2015 și 2016, Posada Rock 2015, Folk You 2016 – Vama Veche sau Galele Folk YouBucurești 2016).

În decembrie 2017, ARTHUR a lansat albumul de debut „Every Now And Then”.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– presale 2: 249 Lei categoria A, 159 Lei categoria B, 89 Lei categoria C până pe 24 iulie
la intrare: 260 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena. Sunt în vânzare câte 600 de bilete la categoriile A și B și doar 3000 la categoria C.

Cumpărați bilete din timp, cel mai recent show al artistului în România a fost SOLD OUT!

* Copiii cu vârstă sub 2 ani au acces gratuit și trebuie fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. O serie de artiști invitați vor fi anunțați în curând. Concertul are loc în aer liber ! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Pentru acest concert vor fi puse în vânzare doar 4200 de bilete pentru a avea suficient spațiu de dans! Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cuțitul de Argint nr. 3, București

Un eveniment BestMusic Live Concerts și METALHEAD recomandat de ROCK FM.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...