Jazzy-bluesNoutăţi

Concert Jazz & Soul cu Ádám Haraszti Projekt LIVE în Timișoara

Vineri, 7 iunie 2019, de la ora 21.00, iubitorii de jazz & soul sunt invitați în Manufactura la concertul LIVE al celor de la Ádám Haraszti Projekt.
 
Ádám Haraszti Projekt este o formație în care muzicienii se schimbă constant, cu excepția lui Ádám. Trupa a fost formată inițial la Londra cu Sheldon Agwu, David Mrakpor și Bodo Maier în 2015, iar în mai 2016 a apărut primul lor single.
Cu ocazia diferitelor evenimente Ádám își schimbă muzicienii, ceea ce face ca muzica lor să fie tot mai colorată, însă întotdeauna stilul este același, de la jazz la soul. Membrii actuali ai trupei sunt Áron Tucsányi la chitară bas, Attila Deák la chitară, Bálint Szabados-Tóth la clape, Préda-Kovács Zsolt la saxofon și clarinet și Ádám la tobe. Formația interpretează muzica lor originală, dar și melodii de la Herbie Hancock, Marcus Miller, Miles Davis și alții.
 
Primul lo album „Let It Flow” este în stil neo-soul și jazzhop, cu influențe din Robert Glasper, Richard Bona și Bob Berg.
 
Detalii eveniment:

https://www.facebook.com/events/410076206479744/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...