Noutăţi

Concert Insomnium și Tribulation la București

Insomnium, formația finlandeză de top a scenei metal, se reîntoarce în România pe 22 Martie în Club Quantic din București. Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul ‘In the Halls of Awaiting’ fiind lansat în 2002, iar cel mai recent, ‘Winter’s Gateapărând în 2016.

Primele 200 de bilete au preț special și pot fi găsite pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/rețea aici: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-insomnium-și-tribulation-labucurești30765/

Formația s-a maturizat cu fiecare material discografic, ajungând la un sound unic, acel melodic death metal ce se întrepătrunde cu pasaje de doom sau progressive metal, sound inconfundabil format cu albumul din 2014 ‘Shadows of the Dying Sun‘, și cristalizat în totalitate cu ultimul material, ‘Winter’s Gate‘, disc care a ajuns și pe poziția 1 a topului finlandez de albume. Bazele trupei au fost puse în 1997 de către Markus Hirvonen, Ville Friman și Niilo Sevanen cărora ulterior li s-a alăturat Ville Vanni. Ulterior Vanni a părăsit formația fiind înlocuit de Markus Vanhala.

În prezent, Insomnium înseamnă:

Niilo Sevanen − voce, bass(1997−present)
Ville Friman − voce clea, chitară
Markus Hirvonen − tobe (1997−present)
Markus Vanhala − chitară (2011−present)

Formată în 2004, în Suedia, dar cu activitate încă din 2001 sub numele de Hazard, Tribulation abordează un Progressive Black Metal, formația fiind considerată una de top al noului val de Black Metal european.

Au 3 albume și 2 EP-uri lansate până acum, ultimul album, The Children of the Night fiind lansat în 2015. Componenta formației a rămas aproape neschimbată de la înființarea acesteia în 2004. Singurul membru nou este Oscar Leander (ex-Deathstars) care s-a alăturat anul acesta ca toboșar.

În momentul de față, Tribulation înseamnă:

Johannes Andersson – bass, voce
Adam Zaars – chitară
Jonathan Hulten – chitară
Oscar Leander – tobe

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:

– EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 89 Lei Golden Circle, în fața scenei – primele 200 de bilete
– PRESALE: 70 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle, în fața scenei – până pe 1 februarie
– PRESALE : 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, în fața scenei – până pe 22 martie
LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle, în fața scenei – în limita locurilor disponibile

Sunt în vânzare doar 250 de bilete Golden Circle și 550 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară (pe care o primiți la intrare).

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...