Noutăţi

Concert Insomnium și Tribulation la București pe 22 Martie

Insomnium, formația finlandeză de top a scenei metal, se reîntoarce în România pe 22 Martie în Club Quantic din București. Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul ‘În the Halls of Awaiting’ fiind lansat în 2002, iar cel mai recent, ‘Winter’s Gate‘,  în 2016.

În deschiderea finlandezilor vor urca pe scenă Tribulation din Suedia.

Club Quantic este o locație cu o capacitate mare aflată în Parcul Grozăvești lângă stațiile de metrou Politehnică sau Grozăvești (fostul Ecran Club – acces facil din Bd Iuliu Maniu și Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat și deschis pentru evenimente! Locația dispune și de locuri de parcare dar recomandăm lăsați mașina acasă.

Ușile clubului Quantic se deschid la ora 19:00 iar concertele încep la ora 20:00. Porțile vor rămâne deschise până la finalul concertului.

Intrarea în club se face dinspre Șoseaua Grozăvești, iar accesul în perimetrul evenimentului se face în interiorul clubului și este permis doar în baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi câte o brățară specială cu care vor intra în zona dedicată. Posesorii de bilete Acces General vor primi de asemenea brățări. Brățările se folosesc pentru a ieși în zona de fumat și toalete.

INFORMAȚII UTILE

Este interzis în zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase

– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul sălii de concert.

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel

aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)

aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

PROGRAM

Open Doors – 19:00

Tribulation – 20:00 – 20:50

Insomnium – 21:15 – 23:00

De asemenea rugăm lăsați animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la concert.

Clubul dispune de garderobă.

Vânzarea de produse se face cu cash. rugăm solicitați bonul fiscal. La vânzare puteți găsi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fără alcool, Radler, vodcă, whiskey, Jagermeister, apă, diverse sucuri, long drink-uri, cafea și multe altele.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:

-PRESALE 1: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle

LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle – în limita locurilor disponibile

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top