Noutăţi

Concert Harakiri for the Sky în Timișoara

Joi, 16 mai 2019, trupa de post black metal Harakiri for the Sky din Viena cântă la Timișoara într-un super concert LIVE, alături de Paint for the Blind și Magnetic în deschidere.

Harakiri for the Sky îmbină cu succes stilul black metal cu post-rock-ul atmosferic. Până în prezent trupa a lansat 4 albume de studio: Harakiri for the Sky în 2012, Aokigahara în 2014, III:Trauma în 2016 și Arson în 2018, fiind una dintre cele mai de succes formații ale stilului. Trupa a fost inițial gândită ca un proiect de studio de către fostul membru Bifröst M. S. alături de vocalistul J. J., având astăzi un line-up complet.

Anul 2016 marchează lansarea capodoperei III: Trauma pentru care trupa a primit o mare recunoaștere din partea criticilor și a publicului și o nominalizare pentru premiul „Amadeus Austrian Music Award”. Arson, al 4-lea album, apreciat a fi unul din albumele anului 2018, s-a clasat pe locul # 29 în topurile albumelor germane și în # 62 în topurile albumelor austriece. În plus tot în 2018, Harakiri for the Sky a fost nominalizată la „Metal Hammer Awards 2018”.

Paint for the Blind este o trupă de Post Rock/Metal înființată în 2017, în Timișoara. Numele trupei își derivă titlul din condiția artistului și imposibilitatea transmiterii exacte a mesajului propus către auditoriu. Trupa și-a lansat recent single-ul de debut intitulat „Blackhole”.

Magnetic e o trupă de nu metal/crossover din Sofia, Bulgaria. Muzica lor e caracterizată de sunete joase de chitară și mesaje cu tentă socială.

Intrare concert: 50 lei.

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-harakiri-for-the-sky-magnetic-tba-at-capcană-timișoara-39823/

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/257605915160552

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...