Noutăţi

Concert Harakiri for the Sky în Timișoara

Joi, 16 mai 2019, trupa de post black metal Harakiri for the Sky din Viena cântă la Timișoara într-un super concert LIVE, alături de Paint for the Blind și Magnetic în deschidere.

Harakiri for the Sky îmbină cu succes stilul black metal cu post-rock-ul atmosferic. Până în prezent trupa a lansat 4 albume de studio: Harakiri for the Sky în 2012, Aokigahara în 2014, III:Trauma în 2016 și Arson în 2018, fiind una dintre cele mai de succes formații ale stilului. Trupa a fost inițial gândită ca un proiect de studio de către fostul membru Bifröst M. S. alături de vocalistul J. J., având astăzi un line-up complet.

Anul 2016 marchează lansarea capodoperei III: Trauma pentru care trupa a primit o mare recunoaștere din partea criticilor și a publicului și o nominalizare pentru premiul „Amadeus Austrian Music Award”. Arson, al 4-lea album, apreciat a fi unul din albumele anului 2018, s-a clasat pe locul # 29 în topurile albumelor germane și în # 62 în topurile albumelor austriece. În plus tot în 2018, Harakiri for the Sky a fost nominalizată la „Metal Hammer Awards 2018”.

Paint for the Blind este o trupă de Post Rock/Metal înființată în 2017, în Timișoara. Numele trupei își derivă titlul din condiția artistului și imposibilitatea transmiterii exacte a mesajului propus către auditoriu. Trupa și-a lansat recent single-ul de debut intitulat „Blackhole”.

Magnetic e o trupă de nu metal/crossover din Sofia, Bulgaria. Muzica lor e caracterizată de sunete joase de chitară și mesaje cu tentă socială.

Intrare concert: 50 lei.

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-harakiri-for-the-sky-magnetic-tba-at-capcană-timișoara-39823/

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/257605915160552

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!