Noutăţi

Concert Grind în Timișoara, la Nemesis

CONCERT GRIND în Timișoara, la Nemesis, duminică, 1 octombrie 2023, de la 8 la 11 seara.
POPPY SEED GRINDER (brutal death grind – Cehia, since 1997)

În deschiderea sezonului live de toamnă, la Timișoara poposește POPPY SEED GRINDER. Pionieri ai scenei cehe, cu 25 de ani de activitate și nenumărate albume lansate de-a lungul timpului, PSG beneficiază în acest moment de serviciile celei mai brutale voci feminine ale momentului, carismatica vocalista Bara, prezentă pe ultimul album al trupei, Faceless Atrocities, lansat recent și beneficiind de două videoclipuri single.
Un amestec vitriolic de brutal death metal și grind, condimentat cu hardcore rapid și cu riffuri devastatoare, cu sunet impecabil și violent și senzații groove de maximă greutate, Poppy Seed Grinder, veteranii de la Praga, clienți permanenți ai scenelor Brutal Assault și Obscene Extreme, revin în România și deschid balul aparițiilor live la Timișoara. Ultra BRUTAL!

BLUTRINĂ (death grind / party grindcore – Timișoara)

Alături de PSG vor evolua eroii locali de la BLUTRINĂ, gașca de băieți lunatici și dezinhibați, în căutare de ceaiuri dansante și desene animate, pendulând permanent între death metal și grind, cu compoziții distrugătoare și bolnave, introduceri nebune și nenumărate ambiguități într-un permanent dialog al celor doi vocaliști, între grohăit velar și țipăt pătrunzător. Ultra GRIND!
Bilete: la intrare 40-50 RON
Prezentat de @Ella D Kay în colaborare cu @Axa Valaha Productions

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...