Noutăţi

Concert Funkorporation în Manufactura

Clubul Manufactura invită iubitorii de garage funk & pop la un concert energic, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20.00, în ritmurile LIVE ale trupei Funkorporation.
 
Trupa Funkorporation s-a înființat în 2011 și cântă de la piese funky până la soul melancolic, mustind de bași bine plasați, voci incredibile, riffuri catchy de chitară, detalii strălucitoare din saxofon și trombon, toate aranjate bogat, cu poftă, fierbinte. Concertele lor sunt intense, de o exuberanţă neostoită, trupa având un sunet aparte, o combinație de mai multe stiluri muzicale, începând de la soul, funk până la alternativ și chiar muzică electronică.
 
În mai 2012 formaţia a câştigat concursul de talente Médiabefutó, în august au cântat la Festivalul Peninsula iar în noiembrie au câştigat marele premiu TIMAF (Transilvania International Art and Music Festival). Au cântat în deschidere la Heaven Street Seven și PASO din Budapesta, Şuie Paparude, Byron, Compact și Moonlight Breakfast.
În 2013 trupa a fost nominalizată la categoria The best live act la Transilvania Music Awards.
 
În 2015 Funkorporation ia locul II la Jazz în the Park Cluj-Napoca la secțiunea interpretare și locul III la Festivalul de Muzică de Stradă din Satu Mare.
 
Au prestat la festivaluri precum Peninsula (Tg.Mureș/Cluj), Basm (Bistrița), Poiana Urbană (București), Street Food (Iași, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Brașov), Seri de vară clujene, Zilele Clujului, Jazz în the Park, FICT (Cluj), Forgatag (Tg.Mureș), TIFF, Vibe Festival, Double Rise, Awake.
 
Energia muzicală din Manufactura o vor asigura membrii trupei: Horváth Hanna – voce, Székely Erika – voce, Sándor László – bas, Bajusz Gábor – tobe, Balla Szabolcs – saxofon, Τúrós Tamás – trombon şi Halmen József – chitară.
 
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...