Noutăţi

Concert Faun în Quantic

FAUN urcă pe scenă în Quantic pe 4 decembrie. Primele 200 de bilete au preț earlybird și se pun în vânzare pe 26 aprilie la ora 10:00.
Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-faun-97778/
Faun vin din Germania, având o activitate ce începe încă din 1998, până în prezent lansând 12 materiale de studio. Abordează o combinație de pagan/medieval folk cu influențe variate de neo-folk sau chiar darkwave, influențe ce adaugă o notă contemporană muzicii lor.
Versurile pieselor semnate de Faun sunt scrise într-o multitudine de limbi, de la germană la latină, islandeză veche sau maghiară. Pe lângă creațiile proprii, pentru a scrie versuri, Faun se inspiră și din texte scrise în perioada Evului Mediu, precum Carmina Burana, manuscris de poeme din secolele XI-XII; Poetic Edda, colecție de poeme narative nordice de secol XIII sau Jenaer Liederhandschrift, manuscris de versuri și melodii de secol XIV din zona germană.
În plus, pentru a da autenticitate pieselor, Faun folosește o varietate de instrumente printre care hurdy-durdy, cimpoi, nyckelharpa, flaut și nu numai.
Trupa a declarat că în acest turneu vor cânta în special piese de pe cel mai nou album al lor „Pagan” dar și piese de pe alte albume iubite de public pentru a oferi o experiență paganfolk autentică fanilor.
Cu peste 1000 de concerte în jurul lumii, 11 albume dar și două DVD-uri, FAUN au avut în topurile germane locuri fruntașe cu „Pagan”, „Midgard” sau „Luna”, albume ce au ajuns platinum sau gold datorită vânzărilor foarte bune.
Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

 • Primele 200: 105 lei
 • Următoarele 200: 125 lei
 • În presale: 135
 • La acces: 150 lei
  La prețul acestora se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing
  Un eveniment METALHEAD
  Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

1 Comentariu

 1. bmj says:

  Waaah, cum de nu am aflat mai repede despre acest concert al trupei FAUN?! Sunt fana de multa vreme si abia astept sa-i vad live pe scena Quantic pe 4 decembrie! Cu siguranta va fi o experienta de neuitat, mai ales ca vor canta piese de pe cel mai nou album „Pagan”. Biletele la pretul earlybird sunt un cadou minunat pentru fanii lor adevarati, asa ca nu ratez momentul si ma pregatesc de 26 aprilie la ora 10:00 sa-mi cumpar un bilet de la http://www.iabilet.ro. Cu aceste informatii interesante, abia astept sa-i vad cantand live pe instrumente atat de fascinante si sa simt muzica lor autentica si plina de pasiune. Este un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratam, asa ca suntem recunoscatori trupei Faun si organizatorilor pentru aceasta oportunitate minunata. Ne vedem pe 4 decembrie la Quantic!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...