Noutăţi

Concert extraordinar Omen la Timișoara

Iubitorii de heavy metal sunt așteptați sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 20.00 în clubul Manufactura, la un concert extraordinar al trupei Omen din Ungaria.
 
Omen este o trupă renumită de heavy metal din Ungaria, care de-a lungul celor aproape 3 decenii de activitate muzicală, s-a remarcat în rândul publicului prin concertele dinamice din Ungaria și întreaga Europa. Muzica lor este un amestec reușit de heavy metal și sunete moderne, cu riff-uri groove și melodii captivante.
 
Din 1990 și până în prezent formația a lansat 12 albume, inclusiv albumul „Best of Omen” lansat în 2004. Anul 2007 este unul de cumpănă pentru membrii trupei, când chitaristul Zsolt Daczi ‘Bende’ încetează din viața la 38 de ani, după o lungă perioadă de boală. În acel an se încheie o era a formației Omen, urmând ca în 2012 să apară următorul album cu noi emoții și melodii vechi îmbunătățite.
 
Line-up-ul actual îi aduce pe scena din Manufactura pe:
 
László Nagyfi (chitară)
 
Zoltán Nagyfi (tobe)
 
Árpád Koroknai (voce)
 
Máté Nagy (chitară)
 
József Mezőfi (chitară bas)
 
În deschiderea concertului Omen va cânta trupa Bearfood din Ungaria, activă încă de la sfârșitul anilor ‘90, cu un stil muzical influențat de Black Sabbath și tente de stoner/southern/sludge/doom metal.
 
Intrare concert: 25 lei
 
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...