Noutăţi

Concert Enter Shikari

De când s-au format în 2003 la școala din orașul natal St Albans, Marea Britanie, Enter Shikari a lansat până acum șapte albume de studio TAKE TO THE SKIES (2007), COMMON DREADS (2009), A FLASH FLOOD OF COLOR (2012), THE MINDSWEEP (2015), THE SPARK (2017). NOTHING IS TRUE & EVERYTHING IS POSSIBLE (2020), si cel mai recent A KISS FOR THE WHOLE WORLD care a fost lansat vineri, 21 aprilie 2023. UK Album Chart top 5 for the “midweeks” 

Cu toate cele șase albume debutând în UK Album Chart top 5 for the “midweeks”, cu A Flash Flood Of Color chiar ajungand pe locul 1, doar pentru a fi zdrobit de single-ul  „21” de către Adele ls sfarsitul acelei saptamani.

Nothing Is True & Everything Is Possible au adus trupei cea mai înaltă poziție în topurile britanice de până acum, ajungând pe locul 2 în Topul Oficial al Albumelor din Marea Britanie.

Enter Shikari a primit mai multe premii și s-a clasat pe primul loc în sondajele cititorilor de reviste, primind titluri ca „Cea mai bună trupă live”, precum și o multitudine de statuete „Cel mai bun artist din Regatul Unit” și „Cel mai bun album”, de la reviste precum Kerrang!, Rock Sound, Heavy Music Awards și NME.

În vara anului 2020, trupa a anunțat un parteneriat/sponsorizare de tricou cu echipa locală de fotbal St Albans City FC.

Solistul / compozitorul / producătorul Rou Reynolds a publicat patru cărți cu Faber Music, cea mai recentă (și cea mai ambițioasă) fiind „A Treatise On Possibility” în vara anului 2021.

Enter Shikari a cântat in 3000 de spectacole live pe tot globul, inclusiv trei turnee principale de dimensiunea unei arene în Marea Britanie, cantand in deschidere în arena din Marea Britanie/Europa cu The Prodigy, Linking Park și 30 Seconds To Mars și in mai multe festivaluri decât ar putea fi enumerate.
Ultimul turneu al trupei în Marea Britanie (decembrie 2021) a fost sold out, inclusiv si al patrulea concert principal al trupei la Alexandra Palace din Londra, cu o capacitate de 10.000 de persoane.

2023 a început imediat cu Enter Shikari lansând single-ul „(pls) set me on fire” în ianuarie, însoțind un anunț al noului lor album și a ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Residency Tour, care a avut loc în cinci orașe britanice de-a lungul unei singure săptămâni, repetându-se timp de trei luni.

Pe 21 aprilie 2023, Enter Shikari a lansat al șaptelea album de studio, „A Kiss for The Whole World”.

Biletele acces general au prețul de 187.5 lei și pot fi achiziționate aici.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...