Noutăţi

Concert electro pop-rock cu trupa Ki din Macedonia, în Manufactura

Clubul Manufactura invită vineri, 24 mai 2019, de la ora 20.00 la o seară de electro pop rock alături de trupa Ki din Macedonia.

Ki este o trupă electro pop din Macedonia, formată la începutul anului 2015, trăsătura lor fiind un experiment de stiluri și subtilități muzicale, transmise cu texte autentice. Ki și-a construit reputația odată cu apariția la Demo Fest din Banja Luka în 2016, unde a reușit obțină o serie de critici pozitive din partea presei din Balcani. În calitate de câștigător al festivalului de mini chitară din Vranje – Serbia, formația a cântat și a fost premiată la cea de-a 51-a ediție a Festivalului de chitară Zajecar, cunoscut cel mai vechi și unul dintre cele mai influențe festivaluri cu cea mai lungă tradiție, foarte importantă pentru cultura rock din Balcani și Europa. Aprecierile primite la festival le-au deschis mai multe spectacole semnificative la North Fest în Kolasin – Muntenegru, Joy Fest Kriva Palanka – Macedonia, în Novi Sad – Serbia și la RMF Festival în Rovinj – Croația.

Trupa are trei single-uri: „Grad (City)”, „Kristalen krug (Crystal Circle)” și „Buda (Buddha)” și albumul „Grad” proaspăt lansat la final de 2018.

Intrare concert: 15 lei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2357410364280838/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!