Noutăţi

Dopelord live în Club Quantic, pe 24 februarie: program și detalii

Pentru prima oară, trupa poloneză Dopelord concertează în București, alături de Void Forger și Ropeburn. Concertul organizat de 7inc si HC RO va avea loc sâmbătă 24 februarie,  în Club Quantic.

 

Deja bine ancorați în mainstream-ul stoner/doom metal, Dopelord au la activ 3 materiale discografice full-length. Lansați în 2010, s-au impus rapid pe scena stoner/doom underground. Cel mai recent album “Children of the Haze” reprezintă o evoluție firească în catalogul Dopelord. Sound-ul celor de la Dopelord este o rețetă delicioasă de acid fuzz, stoner si doom, cu riff-uri masive și o surprinzătoare varietate în materie de voce. Deși masterizat la standarde moderne, “Children of the Haze” invocă atmosfera anilor ’70, pasiunea pentru ocult si filmele de categorie B ale vremii.

Void Forger au un sound experimental ce combină elemente din crust, doom și sludge, black metal și influențe punk. Trupa activează din 2010, având până acum numeroase apariții atât pe scena locală, cât și la festivalurile din afară.
Ropeburn sunt genul de trupă underground la care sigur ai fost la un concert și ai plecat satisfăcut și surprins, chiar dacă abia atunci i-ai vazut pentru prima dată. Fie că te-au prins versurile cu un iz nihilistic, care abordează teme precum anxietatea și disfuncțiile societății, sau sound-ul hardcore îmbinat cu sludge, punk si metal, Ropeburn creează o atmosferă inedită și foarte dinamică la concertele lor.

Doors open @ 20:30
Ropeburn – 21:30
Void Forger – 22:30
Dopelord – 23:30
Headfullofnoise Afterparty

Află mai multe despre event: https://www.facebook.com/events/851133138383585/

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...