Noutăţi

Concert doom death cu Weight Of Emptiness și LOST

WEIGHT OF EMPTINESS – doom death metal din Chile, cu interesante influențe din black, progressive și avantgarde metal! Formată în urmă cu 7 ani, formația sud-americană va ajunge în premieră la București, pe 19 septembrie, la doar câteva zile după lansarea noului CD, „Conquering The Deep Cycle”. Trupa va ajunge pe 17 septembrie și în Sibiu (Rock’n’Bike) și pe 18 septembrie în Cluj-Napoca (Hard Club).

La doar doi ani de activitate L.O.S.T. deschidea concertul Obituary. Era începutul ascensiunii unei trupe pe care mii de spectatori aveau s-o mai vadă pe scenele mari, alături de Hypocrisy, Cannibal Corpse, Moonspell, Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall.
Pentru L.O.S.T. concertul din 19 septembrie este primul pe care îl susține după o pauză de lucru de aproape doi ani, eveniment în care vor prezenta live cele mai bune piese din repertoriu, în poate cea mai solidă formulă de până acum, din istoria formației.

YELLOW CLUB se află pe str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3 (București).

Concertul va avea loc joi 19 septembrie 2019, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Pătrășcanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.

Preț bilet: 20 lei (de vânzare doar la intrare, în seara concertului).
Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!