Noutăţi

Concert de metale grele la Râmnicu Vâlcea în seara asta: Invader, Downfall şi 2 Wolves (Finlanda)

mum-61
Un adevărat spectacol gothic – death – black metal se anunţă în acestă seară la Râmnicu Vâlcea! Pentru prima dată în estul Europei, gothicii finlandezi de la 2 Wolves vor susţine diseară un recital în Aby Stage Bar.

Seara va fi deschisă la ora 22.00 de trupa bucureşteană Downfall, cea mai tânără formaţie românească de black metal, va continua cu recitalul 2 Wolves (care vor susţine un concert special pentru Râmnicu Vâlcea) şi va fi închisă de Invader, trupa death metal extreme de iubită pe meleaguri vâlcene, proaspeți câştigători ai ediţiei de anul ăsta a festivalului Posada.

Biletele costă 15 lei şi se vor vinde doar la intrare.
Rezervări: 0761312655.

ABY STAGE BAR (Calea lui Traian nr. 158A, Complex Nord, Râmnicu Vâlcea).

Vineri 23 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri şi tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook: https://web.facebook.com/events/1839733816255736/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 61-a).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...