Noutăţi

Concert Dark Fusion, Psychogod și Warhanger în Fabrica

Rusidava Music prezintă în data de 20 ianuarie în clubul Fabrica, un eveniment cu totul deosebit. Va fi o seară dedicată sonoritatlor industriale asezonate cu metal extrem.

Bilete:
Online – TBA
La intrare – 25 lei

DARK FUSION s-a înființat în 2010, are la activ 2 albume de studio, InFusion (2012), Cyber Nation (2016) și un maxi single și în 2015 a reprezentat România la prestigiosul festival „Wacken Open Air” în cadrul „Metal Battle” (W.E.T. Stage), ocupând un onorabil loc 6 din 28 trupe participante. Partea concertistică însumează concerte în Germania, Italia, Ungaria, Bulgaria și România.

Stilul de muzică este o fuziune de cyber/fusion/industrial/melodic/death metal, iar trupa pregătește piese pentru următorul material discografic ce va însuma experiența muzicală a trupei cu un sound mult mai industrial și riffuri mai simple.

PSYCHOGOD activează în underground-ul românesc începând din toamna anului 2009. În cei aproape 9 ani de activiate trupa a lansat două albume: Alone (2012) și Destroy to Create – Create to Destroy (2015) și a susținut peste 70 de concerte atât în țară cât și în afara ei.

Cele mai notabile evoluții concertistice au fost la festivalurile OST (2012) și Rock The City  (2013). De-a lungul timpului formația a împărțit scenă cu nume mari ale metalalului internațional precum: Dimmu Borgir, Exodus, Trivium, Rammstein, Rotting Christ, Diabolical etc.

WARHANGER activează din 2015 fiind înfiinţată în schimb cu mai bine de un an în urmă în Bucureşti. Trupa a avut parte de o ativitate intensă până în prezent, fiind cunoscută în scenă bucureşteană, dar susţînând concerte şi în mai multe colţuri ale ţării, atât în concerte indoors cât şi pe scene de festival.

Iniţial, trupa Warhanger aborda un stil agresiv de thrash cu elemente de punk şi de hardcore, dar până în prezent, după câteva schimbări de componență şi după naşterea unor noi compoziţii, membrii trupei au căutat să îşi diversifice stilul, astfel că acum trupa are un sunet caracterizat prin elemente agresive de thrash, hardcore sau punk şi chiar industrial, dar îmbinate armonios cu pasaje ceva mai melodice.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...