Noutăţi

Concert cu Atlantis și Mist în Capcana

Sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 20.00, Clubul Capcana (ex Daos) invită iubitorii de rock la concertul LIVE al trupei Atlantis din Timișoara. În deschidere va cânta trupa Mist din Lugoj. Intrarea liberă.

Formația Atlantis și-a pus bazele în anul 2014, încă de pe atunci trasându-se principiile grupului – identitate, personalitate, calitate. În 2018, formația și-a stabilizat componența, așa cum o reflectă și numele (‘at-lantis – cei aleși’), renăscând într-o nouă formulă. Astăzi Atlantis înseamnă Mihai Cicu (voce), Vlad Chiriac (chitară), Cristian Mihai Moghioroș (claviaturi), Răzvan Albu (baterie) și Sergiu Matei (chitară bass). Trupa cântă compoziții în principal în stilul hard rock.

Mist a luat ființă în anul 2014, la inițiativa lui Cristian Vetan, Denis Avram și Cristi Rachitan, care la vremea respectivă cântau împreună în formația Atlantis. Totul a început ca un proiect paralel, din dorința de a compune piese metal pe gustul lor, pe care mai apoi să le prezinte și împătimiților de muzică rock. După ce au renunțat la Atlantis, trupa a cooptat alți 3 membri și Mist a prins alt contur.

Pe parcursul primului an de existență și până în prezent, trupa a susținut mai multe concertela evenimete moto, rock dar și concerte proprii: la Rock pe 2 roți, Evenimente Road Patrol MC Timișoara, Evenimente Trust MC Reșița, Ostring 2017 (terminând pe locul doi în finala Banat), a împărțit scena cu cei de la Invader în Flex Arad, a deschis concertele Altar (în turneul național: Toți ca unul) în Daos Timișoara și în Zodiac Pub, a cântat pe aceeași scenă împreună cu nume consacrate ale Metalului românesc la Barock Fest 2017.

În formula de astăzi Mist îi aduce în fața publicului pe: Lucian Avramescu – Voce, Cristian Vetan – Chitară, Cristi Rachitan – Chitară, Nicușor Căpraru – Chitară Bass și Denis Avram – Tobe.

Detalii Eveniment: https://www.facebook.com/events/733144027086468/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...