Noutăţi

Concert clasic rock & blues cu RockAbil în Manufactura

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, începând cu ora 20.30, pe scena din Manufactura va urca din nou trupa RockAbil într-un concert LIVE de clasic rock, blues și folk rock.

ROCKABIL este o trupă de rock și blues infintata în 2007 de către Grigore Bujor Hariga – chitară solo (component al grupului Pro Musica), Marian Drăghia – chitară solo, vocal (ex-Pragu’ de Sus), Valentin Ivănescu – vocal, chitară ritm, chitară bas, claviaturi (ex-Şah-Mat), Adi Văduva – chitară bas, vocal (ex-Umber) şi Petre Prisăcaru – tobe (ex-Şah-Mat), artiști care s-au situat mereu în marja muzicii de foarte bună calitate. Fiecare concert e o dovadă de pasiune a muzicienilor și un prilej de bucurie pentru fani. Repertoriul abordat constă în piese clasice de blues, rock, folk-rock ale trupelor consacrate ale anilor ’60 și ’70, de pe ambele maluri ale Atlanticului. În premieră vom asculta un set de piese originale ce vor face obiectul celui de-al doilea CD al trupei.

Intrarea la concert costă 15 de lei. Detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/761072307670755/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top