Noutăţi

Concert clasic rock & blues cu RockAbil în Manufactura

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, începând cu ora 20.30, pe scena din Manufactura va urca din nou trupa RockAbil într-un concert LIVE de clasic rock, blues și folk rock.

ROCKABIL este o trupă de rock și blues infintata în 2007 de către Grigore Bujor Hariga – chitară solo (component al grupului Pro Musica), Marian Drăghia – chitară solo, vocal (ex-Pragu’ de Sus), Valentin Ivănescu – vocal, chitară ritm, chitară bas, claviaturi (ex-Şah-Mat), Adi Văduva – chitară bas, vocal (ex-Umber) şi Petre Prisăcaru – tobe (ex-Şah-Mat), artiști care s-au situat mereu în marja muzicii de foarte bună calitate. Fiecare concert e o dovadă de pasiune a muzicienilor și un prilej de bucurie pentru fani. Repertoriul abordat constă în piese clasice de blues, rock, folk-rock ale trupelor consacrate ale anilor ’60 și ’70, de pe ambele maluri ale Atlanticului. În premieră vom asculta un set de piese originale ce vor face obiectul celui de-al doilea CD al trupei.

Intrarea la concert costă 15 de lei. Detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/761072307670755/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...