Noutăţi

Concert Celelalte Cuvinte alături de Radu Manafu la Hard Rock Cafe


Pe 6 aprilie de la ora 21:30, invităm la Hard Rock Cafe la un mult aşteptat concert cu Celelalte Cuvinte!

Fanii Celelalte Cuvinte au doar motive de bucurie, pentru în cadrul acestui concert, Radu Manafu (chitară) revine pe scenă alături de trupă, pentru prima oară în peste 20 de ani. Radu Manafu s-a retras din Celelalte Cuvinte în 1995, din motive personale.

Radu Manafu va cânta alături de trupă majoritatea pieselor compuse înainte de 1995, de pe albume Celelalte Cuvinte II, Se lasă rău sau Armaghedon, într-un concert – eveniment de la care nu trebuie lipsiţi!

Bilete găsiţi online aici www.iabilet.ro/bilete-concert-celelalte-cuvinte-27291/ şi în reţeaua www.iabilet.ro/retea

Celelalte Cuvinte este întâi de toate o trupă live, care şi-a obişnuit publicul cu o identitate şi o abordare aparte în peisajul rock-ului românesc. De 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrânduşi de-a lungul timpului atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupălegendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor fanilor.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 60 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 45 de lei, cu loc la masă în sala
Fără loc: 45 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul HerăstrăuŞoseaua Kiseleff, nr. 32

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...