Noutăţi

Concert Carnifliate and Snøgg – The Gate Bar

CARNIFLIATE, cea mai năpraznică formație din Slovenia, aduce ascultătorii metalului extrem la o nouă cântare ca la carte pe 27 martie în The Gate Bar din Iași.

Dacă death metalul și grind-ul înseamnă totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupa care te face te urci pe pereți de la prima piesă. Extrem de dinamică, tânăra formație slovenă revine în Iași pe 27 martie. Concertul din The Gate bar face parte din turneul „March of Death”, în care vor prezenta atât primul album, cât și piese proaspete!

SNOGG – formația pornește la drum în 2013, având un nume imposibil de scris și de pronunțat, nume pe care ulterior și-l schimba în Snøgg („zăpadă„, în limba slovenă) și sub care susțîn primele concerte în formula:

Ulv – chitară, clape, voce, ritualuri
Mørke – tobe, vrăjitorii

Etichetată ca „freeride black metal”, în 2016 trupa lansează primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EP-ul „Qivitoq”. În martie, după mai bine de un an, vom revedea Snøgg în România, cu noul lor material („Abeloth”) și într-o nouă formulă scenică.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/1951187158465329/
Intrare: 15 LEI.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...