Noutăţi

Concert caritabil Trapped In Sin și Game On Band în Craiova

Un grup de studenți din Craiova a anunțat un concert pentru victimele accidentelor rutiere, drept urmare a decesului unei persoane din mediul universitar, în urma unui tragic accident de mașină în apropierea localității vâlcene Câineni, în urma căruia a mai fost vătămată o persoană, aflată în acest moment în stare critică la Spitalul Bagdassar din București.

În urmă discuțiilor cu familiile lovite de tragedie s-a decis conform voinţei lor să redirecționeze concertul sub forma unei campanii de avertizare asupra pericolelor din trafic şi a consecințelor accidentelor rutiere.

Evenimentul special va avea loc în data de 17 martie 2017, ora 19.00, în cadrul Casei de Cultură a Studenților din orașul Craiova, cu sprijinul Liceului de Artă Marin Sorescu și Asociația Legal Drive și Asociației Allons-Y, unde vor concerta formația Trapped In Sin și formația Game On Band, alături de partcipanții Mary Rose, Lorenzo Iosif și Andreea Maria.

Intrarea se face pe bază de donație, iar toți banii strânși vor fi donați victimei Diaconescu Ștefăniță Adrian. Donații se pot face și în contul său personal: RO65BTRL01701201733699XX (Banca Transilvania).

Eveniment Facebook: https://web.facebook.com/events/1109652339146561/

ASFALTUL NU IARTĂ, SIGURANȚA ÎN TRAFIC ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ.

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...