Noutăţi

Concert caritabil Simbolic & Magazinu’ 51


Fenrir’s Lions şi Presa Pub & Grill invită pe 8 aprilie la un concert caritabil susţinut de Simbolic şi Magazinu’ 5, concert organizat pentru sprijinul lui George Mit, având 20 de ani, care suferă încă de la 6 luni de la naşterea sa de amiotrofie spinală de tip II. Mai multe detalii despre acest caz nefericit le găsiţi în următorul link, cât şi soluţii pentru a-l ajuta pe acesta: http://www.gds.ro/Local/2016-12-09/impreuna-putem-daruiviata-george-mita-20-de-ani-sirespira-cu-ajutorul-unui-aparat/

Detalii legate de trupele care vor cânta pentru însănătoşirea lui George:

Simbolic s-a născut pe 19 Iunie 2009, în Câmpulung Muscel. Debutul lor a avut loc pe 23 Octombrie 2009, unde au avut concert la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic Dan Baribilian. Pe data de 23 Iulie 2010 aceştia au avut a doua ieşire în public, de data aceasta în faţa unui număr mai mare de spectatori(aproximativ 3500 de oameni), în deschidere la Direcţia 5 la Zilele Municipiului Câmpulung Muscel. 2011 aduce trupei primele concerte în afara oraşului Câmpulung Muscel. În acel an, Simbolic concertează pentru prima oară în Piteşti şi Aiud. Formaţia reuşeşte imprime un material, în primăvara anului 2012, într-un studio din Eelde, Olanda, unde au susţinut şi un concert împreună cu trupa Moonradio. Numărul concertelor în ţară a crescut, trupa participând la un miniturneu alături de Megatone(Drăgăşani), în oraşele Braşov, Târgu Jiu, Drăgăşani, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Curtea de Argeş, Turnu Măgurele. Tot în acelaşi an, formaţia a participat la festivalul July Meltdown (Bucureşti, Private Hell). În Februarie 2013, Tiberiu Marinică (chitară, ex.Progresiv) se alătură grupului şi împreună încep înregistrările pentru primul E.P. Mai multe detalii despre ei le găsiţi pe pagina lor oficială de facebook, în link-ul ataşat mai jos.

Trupa Magazinu’ 51 a activat sub un alt nume până în 2014, apoi urmând o pauză de doi ani. Acum, cu forţe proaspete şi chef de petrecere, trupa se întoarce pe scenă, abordând un stil Ska-Punk. Originară din Piteşti, trupa a participat la concursuri precum Rock în Parc şi a susţinut numeroase alte concerte alături de formaţii precum Recycle Bin, Les Elephants Bizarres sau The Deadnotes Printre influenţe se numără formaţii precum Green Day, Zob, Ramones, Sublime sau Operation Ivy. Mai multe detalii despre ei le găsiţi pe pagina lor oficială de facebook, în link-ul ataşat mai jos.

Locaţie: Presa Pub & Grill (Strada Culmea Veche nr. 2, Bucureşti)

Concertul începe la ora 20:00
Preţul unui bilet este de 10 lei (se plăteşte la intrare în ziua concertului).
Fotografiatul şi filmatul sunt PERMISE pe durata concertului.
Este INTERZIS cu accesul băuturilor aduse din afara pub-ului.

Banii strânşi din acest concert vor fi donaţi pentru George Mita.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...