Noutăţi

Concert caritabil „#Colectiv – Nouă ne pasă!” la Arenele Romane

Alături de ei, fotografi de concerte, graficieni, ziariști, dintre care unii scriau despre muzica rock incă din anii 1990, sunetiști, prieteni și fani, nelipsiți de la concerte, care prin devotamentul lor au menținut vie pasiunea pentru acest gen muzical.

colectiv

Toți acești oameni, fiecare în felul lui, au contribuit la menținerea unei scene a cărei activitate a fost prilej de mângâiere și bucurie pentru mulți dintre noi. #Find_Us (Asociația Fotografilor de Concerte –victime din Colectiv, dar și alții) și Asociația Promusic Events vor organiza un eveniment rock CARITABIL (strângere de fonduri), la Arenele Române din București (capacitate 1500 persoane). Banii strânși vor fi direcționați către victimele care încă au nevoie de tratament.
De asemenea, cei de la Crucea Roșie vor prezenta participanților modalități de prim ajutor în caz de nevoie.

În acest eveniment sunt incluse atât formații tinere precum Days Of Confusion, Up To Eleven, 9.7 Richter, ai căror membri au fost răniți în accident, cât și artiști consacrați printre care se numara Holograf, Vama si Nicu Covaci.
Alte formații vor fi anunțate curând.

Pe lângă concerte și licitații, #FIND_US, va veni cu o selecție de printuri (forex colantat, 50x70cm) cu trupa Goodbye to Gravity. Acestea vor putea fi achiziționate direct de la eveniment la pretul fix de 200 lei, iar fondurile strânse de asociație de pe aceste printuri vor merge către colegii fotografi care se află în procesul de recuperare.

Intrarea se face pe bază de donaţie (60 lei sau 100 lei), în funcţie de posibilităţile fiecăruia.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...