Noutăţi

Concert Cargo

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 4 octombrie, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului românescCARGO!

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, „Destin” iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat „Ziua Vrăjitoarelorși „Jurnal de bord”, cu texele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează Bagăți mințile în cap sub egida Media Pro Music iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu lasă mi fie dor” și “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbește despre panică oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în altă”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, au completat ceilalți membri ai trupei. În 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 iar în ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei !

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuț Cârja – clape și Alin Achim – bass. Mai multe informații despre artiști puteți si pe pagină oficială de Facebook a formației: http://www.facebook.com/cargorock.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:

– 90 de lei VIP cu loc la masă, în față scenei

– 59 de lei, cu loc la masă

Sunt disponibile și bilete fără loc la prețul de 59 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, poți plăți cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe fii aproape de artiștii tăi preferați și te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care își reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucureșți se află în parcul HerăstrăuȘoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...