Noutăţi

Concert byron la Hard Rock Cafe pe 6 ianuarie

În cei 10 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte măreţe pe care le-au şi finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susţinute la festivaluri de renume sau în cluburi. În 2016 byron au pornit şi într-un turneu în toată ţara penru a aniversa cei 10 ani pe scenă.

byron au susţinut în 2013 turneul naţional intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”. Pe lângă albumul “30 de secunde de faimă”, cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, trupa a lansat în 2011 şi albumul “Perfect” şi nu uităm de “Rămâi cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu acelaşi nume de pe HBO.

byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitar?), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/reţea adică în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 60 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 40 de lei, cu loc la masă în sala
Fără loc: 40 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul HerăstrăuŞoseaua Kiseleff, nr. 32
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...