Noutăţi

Concert Bucovina la Arenele Romane pe 17 decembrie

Pe 17 decembrie, METALHEAD invită la deja clasicul concert de sărbători cu cea mai cea mai trupa românească de folk metal, Bucovina.

bucovina

Bucovina vor susţine pe 17 decembrie, pe scenă Arenelor Române din Bucureşti, tradiţionalul concert de sărbători, iar anul acesta vor avea o serie de invitaţi speciali care aşteaptă cu nerăbdare cânte şi încânte! Bucium, Tiarra şi Untold Faith completează lineupul unui show de zile mari!

Bucium este o trupă românească de folk, rock, ambiental, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiţionale şi voce. Din sfera progresivului, Bucium transpune tradiţii, ritmuri şi credinţe populare într-o notă contemporană, cu un show care include proiecţii multimedia, ceea ce face ca apariţia lor „live” fie asimilată unui adevărat act muzical cultural.

Tiarra reuşeşte combine cu măiestrie elemente ale gothic metalului cu instrumente clasice, iar rezultatul final este un contrastul între două lumi muzicale, o antiteză din care izvorăsc compoziţii împletite cu influenţe doom, preogresive şi simfonice.

Untold Faith este o formaţie de progressive metal din Carei. Untold Faith activează în scena metalului românesc de şase ani, timp în care a câştigat numeroase premii precum locul I la Posada Rock 2015 şi Locul I la Semifinala Wacken Metal Battle România 2014.

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro şi în punctele reţelei fizice iabilet : Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.
Online puteţi plăti cu cardul şi prin Paypal. De asemenea, puteţi achita pe factura Vodafone sau Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.

Biletele costă 45 de lei respectiv în presale şi 50 de lei în ziua concertului la intrare.

Un eveniment METALHEAD şi Ţara de Sus powered by ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...