Noutăţi

Concert Breathelast şi Astral Ofidian

Pe 10 septembrie Breathelast se reuneşte cu Astral Ofidian pentru un concert în Constanţa, club 13.

breathelast

Intrare: 20 ron
Open Doors: 20:00

Breathelast. este o formaţie de post hardcore – metal din ConstanţaBucureşti, fondată în 2010, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la bază. Trecută prin câteva schimbări de componenţă, formaţia rezistă şi îşi promovează muzica prin multe concerte la început, ajungând evolueze de la an la an încât aleagă posibilităţile de afişare „pe viu”, trecând de la concerte de club la festivaluri naţionale şi la câteva ieşiri din ţară. Dorinţa trupei de a cânta şi de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reţeta anume şi de a baza „sound” ul trupei pe trăirea naturală a membrilor formaţiei, până la abordarea în română a unor nuanţe diferite, faţă de ce erau obişnuiţi livreze. Materialul „Maluriia astfel naştere, sub tutela Universal Music România, marcând un nou episod în evoluţia Breathelast. Momentan, trupa pregăteşte primul lor material de cursă lungă (după self titled 7 tracks şi split ul cu Cap De Craniu 4 tracks), ce urmează fie înregistrat la Studio148. Materialul este anunţat pentru anul 2017.

Multiplatform oficial Breathelast „Maluri”:
https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri

Facebook oficial:
https://www.facebook.com/Breathelast
YouTube oficial:
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Astral Ofidian este o formaţie constănţeană a cărei membrii îşi aduc contribuţia individuală pentru a crea un hibrid între MetalCore, Progressive Metal şi Alternative.
Facebook oficial:
https://www.facebook.com/Astral-Ofidian-1599541700334626/
YouTube Oficial:
https://goo.gl/1SGGJK

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...