Noutăţi

Concert Bio-Cancer în Timișoara

Iubitorii stilului de thrash metal sunt invitați la un concert de neratat în Manufactura, miercuri 24 octombrie ora 20.00, cu renumita formație Bio-Cancer din Atena, în cadrul turneulu european Tourmenting the innocent 2018.
 
Bio-Cancer este o trupă de thrash metal din Grecia, înființată la sfârșitul anului 2010. După mai multe înregistrări și concerte live, trupa a lansat în anul 2012 albumul de debut „Ear Piercing Thrash” care le-a adus o recunoaștere masivă în lumea muzicală underground. Mai mult, formația a fost inclusă într-o sumedenie de website-uri, reviste și fanzine din întreaga lume, alături de cele mai bune albume de thrash din 2012.
 
Trupa a lansat cel de-al doilea album „Tormenting the Innocent” în 2015 la Candlelight Records, și a concertat în întreaga Europă alături de trupa Marduk la sfârșitul anului 2015 și în aprilie-mai 2016.
 
De-a lungul timpului Bio-Cancer a cântat în peste 20 de țări din întreaga lume, răspândind brandul unic „Ear Piercing Thrash” chiar și în Japonia și China, unde a avut 14 concerte în 2017.
 
Intrare concert: 25 lei.
 
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top