Noutăţi

Concert ANNIHILATOR la București

Sunt în vânzare doar 250 de bilete Golden Circle și 1250 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară (pe care o primiți la intrare).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țarala următoarele prețuri:

– EARLYBIRD: 69 Lei Acces General, 89 Lei Golden Circle, în fața scenei – primele 200 de bilete
– PRESALE: 75 Lei Acces General, 95 Lei Golden Circle, în fața scenei – până pe 15 mai
– PRESALE : 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, în fața scenei – până pe 15 septembrie
 LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 130 Lei Golden Circle, în fața scenei – în limita locurilor disponibile

De-a lungul timpului, din componența formației au făcut parte artiști precum Mike Mangini ( Dream Theater) Joe Comeau (Overkill) sau Randy Black (Primal Fear, W.A.S.P.). Întrebat de la ce vine numele formației, Jeff Waters a declarat trupa a fost numită după numele tancului condus de personajul interpretat de Eddi Murphy în filmul ‘Best Defense’. După ce au lansat 3 demo-uri, Annihilator au scos și primul album în 1989, ‘Alice în Hell’ în urmă căruia au plecat într-un turneu internațional alături de Onslaught în Europa și Testament în America de Nord. Despre cel de al doilea demo al formației, ‘Phantasmagoria’, lansat în 1986, se spune ar fi fost unul dintre cele mai căutate demo-uri ale anilor ’80, după demo-urile Metallica și Megadeth.

Annihilator este probabil cea mai cunoscută formație de metal din Canada, cu o activitate de peste 30 de ani pe scenă mondială a metalului. Cu mai mult de 3 milioane de albume vândute în lume, este cu siguranță cea mai vândută formație de metal din Canada. Trupa face parte din careul de ași, așa numitul ‘Big 4 of Canada’ alături de Sacrifice, Voivod și Răzor și au la activ 16 albume de studio, cel mai nou, ‘For the Demented’ fiind lansat anul acesta pe 3 Noiembrie.

ANNIHILATOR – A tour for the Demented sosește și la București pe 20 noiembrie la Arenele Romane (cort încălzit). Primele 200 de bilete au preț special și pot fi găsite pe iabilet.ro. Se anunță un show cu casă închisă așa că luați-vă bilete din timp!

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!