Noutăţi

Concert aniversar Stoned Jesus în Quantic

SoundArt invită bucurați de un concert special Stoned Jesus vineri, 28 septembrie 2019, pe scena clubului Quantic din București. Evenimentul face parte din turneul aniversar de 10 ani al trupei și este singurul concert pe care Stoned Jesus îl va susține în România în acest an.

Cu siguranță cea mai cunoscută trupă din Europa de Est când vine vorba de stoner rock/psychedelic, ucrainenii de la Stoned Jesus sunt renumiți pentru regalul de doom metal tradițional, stoner rock și psychedelic pe care îl prezintă cu succes fanilor de fiecare dată când urcă pe scenă. Turneul aniversar de 10 al trupei este un adevărat festin muzical în al cărui meniu vom regăsi cele mai îndrăgite piese ale trupei precum „I’m the mountain”, „Black Woods”. „Bright like the morning” sau „Electric Mistress”.

În calitate de invitați speciali ai turneului, alături de Stoned Jesus îi vom vedea și pe ucrainenii de la Vovk (post-hardcore, stoner și progressive rock). Vovk vor aduce în fața publicului din București albumul lor de debut intitulat „Lair”.

Pentru acest concert bilete sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro , iar prețul lor este de 50 de lei în perioada de presale.
https://www.iabilet.ro/bilete-stoned-jesus-10th-anniversary-tour-43341/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...