Noutăţi

Concert aniversar de 5 ani Aeon Blank în Fabrica

Pentru a marca primii 5 ani de activitate, Aeon Blank mulțumesc fanilor, colaboratorilor și prietenilor printr-un concert aniversar în club Fabrica. Alături de noi, vor urca pe scenă prietenii noștri de la Between Colors, Sticks and Stones, precum și alți invitați surpriză.

Aeon Blank este trupa de rock alternativ, cu influențe dark wave, gothic și metal, formată în 2011 și care a debutat cu piesa Of Gravity and Passion, urmată de Auguries of InnocenceLate Autumn și Kong, de pe primul material discografic, Handmadegods & Godmadedemons (2012).

Dark Waters (2015), cel de-al doilea material Aeon Blank, a fost lansat în 2015 sub Universal Music România, trupa fondată de Emil Luca (2011 – voce și chitară) devenind tot mai solidă și mai bine conturată, atât din punct de vedere al produsului artistic, cât și prin membrii săi Mircea Becherescu (2012 – chitară), Adrian Popescu (2015 – bas), Radu Artin (2015 – tobe) și Zory David (2015 – clape și sample-uri). Piese ca Dark Waters și Behind Closed Doors au beneficiat de videoclip (ultimul fiind semnat de Alexandru Popescu și Florin Babei)

PosterAB

OPEN DOORS: 20:00

Bilete – https://eventbook.ro/music/bilete-concert-aeon-blank-primii-5-ani-club-fabrica

Aeon Blank pe facebook

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...