Noutăţi

Concert aniversar Damian & Brothers – „Gypsy Rock – Change or Die” la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 31 martie 2017, de la ora 20:00, Damian & Brothers susţin concertul aniversar „Gypsy Rock – Change or Die” la Sala Palatului din Bucureşti. Smiley, Grasu XXL, Lora, Alina Eremia şi Cristina Balan se numără printre artiştii care vor urca pe scenă alături de trupă.

La 10 ani de la înfiinţare, grupul Damian & Brothers revine pe scena Sălii Palatului pentru un nou spectacol cu o mulţime de invitaţi speciali şi surprize pentru publicul român. Damian Drăghici a ales să sărbătorească atât împlinirea unui deceniu de activitate cu trupa, cât şi ziua sa de naştere alături de toţi fanii Damian & Brothers.

„Damian & Brothers a fost şi este cel mai frumos proiect din viaţa mea! La 10 ani de la înfiinţare, m-am gândit să fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artiştilor prieteni care au înregistrat alături de noi pe Gypsy Rock. Aşa că vă aştept pe 31 martie, de ziua mea de naştere, să sărbătorim 10 ani aniversari ai trupei Damian & Brothers! O să fie nebunie mare, fraţilor!”, a declarat Damian Drăghici.

Show-ul va cuprinde numai momente live, majoritatea fiind piese de pe cel mai recent album al formaţiei, lansat la sfârşitul anului trecut, „Gypsy Rock”. Combinând instrumentele tradiţionale lăutăreşti cu elemente de rock şi ritmuri de dubstep, reggae şi gypsy blues, grupul va cânta piese celebre din repertoriul românesc al secolului XX, în manieră proprie.

 

Grupul Damian & Brothers s-a înfiinţat în decembrie 2006, la iniţiativa lui Damian Drăghici, reîntors în România după o carieră internațională în lumea muzicii pop şi jazz. În 2016, fondatorul trupei a decis să introducă elemente noi în muzica trupei, precum: instrumentele tradiționale lăutărești, chitara electrică, basul electric, tobele de rock şi ritmurile de dubstep, reggae și gypsy blues.

Până în prezent, Damian & Brothers a susţinut peste 600 de concerte în România şi în străinătate. De-a lungul carierei, trupa a colaborat pe scenele din România cu mai mulţi artişti de renume, precum: Puya, Voltaj, Nicole Cherry şi Ruby. De asemenea, în ultima perioadă grupul a înregistrat o mulţime de piese în colaborare cu nume importante din muzica românească, printre care: Smiley, Andra, Delia, Feli, Lora, Connect-R şi Loredana.

Biletele pentru concertul aniversar Damian & Brothers – „Gypsy Rock – Change or Die” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 31 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

CategoriePreţ
Categoria I260 leicumpără bilete
Categoria II220 lei cumpără bilete
Categoria III180 lei cumpără bilete
Categoria IV120 lei cumpără bilete
Categoria V85 lei cumpără bilete

Concertul aniversar Damian & Brothers – „Gypsy Rock – Change or Die” de la Bucureşti este un eveniment organizat de Gypsy Productions.

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...