Noutăţi

Concert aniversar Crazy Town în Timișoara

CRAZY TOWN is BACK IN TOWN. În 9 august în Capcana (ex Daos) sărbătorim 20 de ani de Crazy Town. Biletele pre-sale costă 30 de lei și sunt disponibile aici: https://www.iabilet.ro/bilete-crazy-town-20-year-anniversary-live-intimisoara43757/

După primirea extraordinară din 2017 în Timișoara în cadrul Festivalului Timișoara Rocks, americanii de la Crazy Town revin în orașul de pe Bega pentru a sărbători cu publicul timișorean 20 de ani de existență a trupei.

Cea mai cunoscută melodie a lor Butterfly a ajuns în Top 100 Bilboard în Statele Unite la timpul ei, fiind hitul care le-a adus faima celor de la Crazy Town și milioane de albume vândute.

În deschidere vor cânta timișorenii de la 8 Light Minutes. Trupa s-a format acum 4 ani în cadrul școlii de artă Artsoma din Timişoara. La început majoritatea pieselor au fost cover-uri după piese cunoscute, apoi au pus un accent mai mare pe piesele proprii deoarece vor să scoată primul album. Genurile preferate de ei sunt pop-rock şi grunge. 8 Light Minutes a cântat în deschiderea mai multor concerte pentru: Viţa de vie, Middlemist Red şi la festivalul VIBE. Membri trupei sunt Szabó Abigél, Toth István, Fodor Zsuzsi, Kelemen Márk şi König Dávid.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/455055978384143

Preț bilet pre-sale 30 lei: https://www.iabilet.ro/bilete-crazy-town-20-year-anniversary-live-intimisoara43757/

Preț bilet în seara concertului: 40 lei.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...