DiverseJazzy-blues

Concert aniversar 13 ani New Levites şi degustare de vinuri la Blues Cafe Centrul Vechi

Evenimentul are loc vineri, 13 octombrie, începând cu ora 19.30, la Blues Cafe Centrul Vechi (Stradă Covaci 6-8/ Intrarea Soarelui) şi va cuprinde muzică live, preparate tradiţionale şi degustare de vinuri.

Sunt invitaţi participe iubitorii de muzică soul, blues şi gospel, jurnaliştii din domeniul cultural şi lifestyle, alături de publicul larg.

Participarea este gratuită.

Despre Blues Cafe

Deschis în iulie 2017, Blues Cafe Bucureşti face parte din Blues Cafe World, o franciză creată cu peste 5 ani în urmă.

Încă de la deschidere, Blues Cafe iese în evidenţă prin designul asemănător unei cafenele din New Orleans, în stilul anilor ’30-’40, cu ornamente inspirate de perioada interbelică. Cafeneaua este situată în Centrul Vechi al Bucureştiului, pe strada Covaci nr. 6-8, într-o zonă plină de legende, istorie, mituri urbane şi muzică bună. Unul dintre principalele obiective Blues Cafe este promovarea blues-ului şi a genurilor muzicale înfrăţite.

Fiind deschis în inima Bucureştiului, Blues Cafe este un loc pentru prieteni, un amestec perfect de muzică live şi mâncare tradiţională românească, un local deosebit, cu o atmosferă de excepţie. De asemenea, deţine un personal de o profesionalitate exemplară, cu servire şi comportament ireproşabile.

În fiecare dupăamiază, cafeneaua oferă un meniu preponderent tradiţional, cu accente urbane la care se adaugă mai multe varietăţi de pizza (unul dintre puţinele preparate străine incluse în meniu).

În prezent, Blues Cafe este una dintre puţinele cafenele de sinestătătoare din Capitală, în care se poate lua cina până la ore târzii din noapte şi singurul local din Bucureşti în care se poate asculta live blues şi muzică soul.

Despre New Levites

New Levites este o trupă muzicală profesionistă, recunoscută pe plan naţional şi internaţional, cu sute de concerte în SUA şi Europa.

Creată în 2004 în Bucureşti, până în 2007 formaţia s-a focusat pe creaţiile proprii lansând 5 albume şi 2 dvd-uri până în 2016.

New Levites cânta muzică spirituală cu mesaje Gospel, în 2016 susţinînd peste 50 concerte în cafenele, pub-uri, mall-uri, săli de teatru şi concerte, festivaluri de muzică şi teatru, complexuri hoteliere, pieţe publice, zile ale oraşelor, evenimente culturale şi private etc.

În septembrie 2017, New Levites a fost nominalizată la Nashville (USA) la Premiile Muzicii Country, Secţiunea gospel-blues.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...