Noutăţi

Concert ALTAR – lansare carte Top T

7:30 – Open doors
8:00 – concert deschidere, trupa buzoiană OUTSIDERS
9:00 – Lansare carte „Top T Buzău – festivalul rezistenţei rock” în prezenţa lui Nelu Stratone şi Florin Silviu Ursulescu
10:00 – concert ALTAR

Înfiinţată în anul 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock româneşti, editând două EP-uri şi cinci albume, concertând cu succes în toată ţara, fiind nominalizată şi desemnată în repetate rânduri de către public şi presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.
După 26 de ani de prezenţa în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate, populare şi spectaculoase trupe live din ţară, fiecare concert al formaţiei fiind o experienţă unică pentru orice public.
Pentru concertele din 2017, ALTAR pune în scenă “Rapsodia Românească”, un show rock modern, cu inserţii electro şi etno-folclorice, proiecţii video dinamice, un adevărat spectacol audio-vizual de calibru internaţional ce nu trebuie ratat!

Preţ bilet: 25 lei

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...