Noutăţi

Concert acustic Gray Matters și tombolă la Expoziția de fotografie de concert #FIND_US în Gallery Cafe

GRAY MATTERS vor susține un recital acustic în cadrul expoziției, sâmbătă, 24 februarie 2018, cu scopul de a strânge fonduri pentru Flavia Lupu, unul dintre supraviețuitorii tragediei de la clubul Colectiv.

Intrarea este liberă, însă este un eveniment caritabil, în care oricine poate dona orice sumă de bani, pentru a o ajuta pe Flavia în procesul de recuperare.

RSVP: https://www.facebook.com/events/188226138599091/

Trupa Gray Matters se prezintă ca o îmbinare a 4 materii gri, fiecare cu un stil şi un caracter propriu, care se încăpăţânează să aducă mereu ceva nou pe scenă, în sala de repetiţii sau în studio. Muzica lor poate fi definită drept o căutare permanentă de modalităţi de expresie a stărilor de spirit prin muzică. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu în schimbare, mereu definit printr-o altă îmbinare a dozajelor fine de sunete, ca pe o paletă cromatică muzicală care acoperă un spectru larg de elemente sonore şi de emoţii.

 

Duminică, 24 Februarie 2018, va avea loc o tombolă, unde 20 de vizitatori ai expoziției vor avea ocazia de a câștiga un premiu. Singura condiție e să fiți prezenți. Detalii despre tombolă veți putea afla chiar la vernisajul expoziției, sau pe pagina noastră de Facebook.

Programul expoziției:

23 februarie, ora 20:00 – vernisajul expoziției
24 februarie, ora 20:00 – concert acustic Gray Matters, pentru Flavia Lupu, eveniment caritabil
25 februarie, ora 19:00 – proiecție specială #FIND_US, extragere câștigători tombolă și discuții libere
27 februarie – expoziție cu intrare liberă
28 februarie – vorbe de final și închiderea expoziției

Fotografiile sunt semnate de Anca Dumitrescu, Andrada Mihăilescu, Andy Biro, Cătălin Ilnițchi, Cezar Cazan, Ciprian Vlăduț, Florin Matincă, Gabriel Isac, Miluță Flueraș, Paul Voicu și Ștefan Tivodar.

Expoziția va fi găzduită de Gallery Cafe, unul dintre cei mai buni prieteni ai comunității de artiști vizuali din România. Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAVC) este un creator și agregator de oportunități pentru oamenii creativi din domeniul artelor vizuale, literaturii și artelor interpretative. Gallery Cafe este un loc perfect pentru a savura o cafea, un loc în care te poți lăsa inspirat de lucrările expuse.

Puteti afla mai multe despre Asociatia #FIND_US vizitand pagina de facebook https://www.facebook.com/afcro/ , sau site-ul oficial http://www.find-us.ro .

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top