Noutăţi

Concert acustic Călin Pop (Celelalte Cuvinte) în Timișoara

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la ora 21.00, clubul Manufactura găzduiește concertul acustic Ritual de iarnă al lui Călin Pop (Celelalte Cuvinte).

De-a lungul timpului Călin Pop și grupul sau Celelalte Cuvinte s-au remarcat în rândul iubitorilor rockului românesc, încă din 1981 de când au apărut pe scena muzicală. Astăzi trupa Celelalte Cuvinte este una din cele mai longevive trupe rock din România.

Călin Pop face parte din formație încă de la începuturi, iar în ultimii ani a lansat 3 albume solo: Undeva în 2014, Ritual de iarnă în 2015 și noul material Fără filtru la începutul anului 2018.

La concertul din 15 decembrie din Timișoara va răsuna albumul de sezon Ritual de iarnă, avându-l ca invitat pe Lucian Hulban.

Într-o lume turmentată de uragane sonore, tornade ritmice şi violenţe de tot felul, aş defini acest album, convins că nu exagerez, drept un bulgăre platinat de emoţie în stare pură, o oază de înfiorată linişte şi visare, o infuzie de balsam pentru sufletul însetat de frumos”… Florian Lungu despre albumul Ritual de Iarnă a lui Călin Pop.

Intrare: 40 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/195760034663686.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!