Noutăţi

Compania Soundcloud s-ar putea închide în viitor

Potrivit Music Business Worldwide (MusicBusinessWorldWide), cei de la Soundcloud vor fi nevoiți în curând să închidă website-ul din cauza pierderilor imense din ultimul an.

Soundcloud-logo

Suma obținută în acest an de compania germană a fost de 15 milioane de euro, dar totalul pierderilor este de aproximativ 39 de milioane de euro. În același timp, salariile angajaților companiei au crescut cu 42,5%, însumând 17,9 milioane de euro. Acest lucru înseamnă că un angajat Soundcloud câștigă în medie 79.980 de euro pe an.
Raportul mai arată că deși compania a avut resursele necesare pentru a continua în următorii ani, Soundcloud s-a bazat mult prea mult pe „viitoare investiții de capital”.
Potrivit celor de la Financial Times, un oficial Soundcloud a declarat că există un „dubiu semnificant în abilitatea companiei de mai continua”.
Această situație este un paradox destul de ciudat, deoarece Soundcloud și-a ridicat investițițiile în 2015, deoarece a reușit să ajungă la un acord cu Universal Music Group legat de licențiere.
Vă amintim că Souncloud-ul este o aplicație folosită de multe formații, inclusiv de cele din România, dintre care menționăm Coma, Alternativ Quartet sau Implant Pentru Refuz.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...