Noutăţi

Coma și Carla’s Dreams fac schimb de hituri

coma2-2

COMA şi Carla’s Dreams fac schimb de piese și lansează, astăzi, două videoclipuri noi. Cele două trupe reprezintă noua serie de artiști provocați să facă schimb de roluri și de piese, în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei Blending Spirits, pusă în scenă de J&B. Artiștii ies din zona de confort, iar rezultatul are mari șanse să cucerească publicul.

Mesaje de dragoste remixate

COMA a ales să interpreteze celebra piesă „Sub pielea mea #eroina”, într-un registru mult mai apropiat de stilul lor. Povestea melodiei Carla’s Dreams a fost remodelată liric şi a primit o nouă înfaţişare în coverul trupei COMA.

Când a venit propunerea acestei colaborări din partea J&B, o parte din trupă a zis „NO F…N WAY!” :)), nefiind un gen de muzică pe care-l ascultăm în mod normal… Apoi am analizat puțin situația și ne-a plăcut mult provocarea. Am ascultat câteva piese reprezentative de la Carla’s și ne-am zis hai că o să fie interesant, hai să vedem cum o să sune. Alegerea piesei a fost și asta cu peripeții și ne-am gândit că dacă tot o facem, hai să o facem pe cea mai populară și poate cea mai puțin îndrăgită de publicul nostru, ca să fie cât mai dificil de transformat, astfel încât să sune a COMA. Am găsit un riff de chitară cool și apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca să îi dăm o semnificație ușor schimbată, dar cu toate astea să și păstrăm firul roșu al piesei originale. Ne place mult ce a ieșit. Să sperăm că o să vă placă și vouă. N-are cum să nu vă placă, a ieșit cam tare! Ladies & Gents, vă invităm la dans!„, a declarat Dan Costea, membru al trupei COMA.

Urmăriți aici noul videoclip COMA – Sub pielea mea #eroina

https://www.youtube.com/watch?v=L9526KIExD0

În acelaşi timp, Carla’s Dreams a ales să interpreteze în stilul consacrat piesa „Document” a trupei COMA, premiată în cadrul galei Metalhead Alternative Awards. „Document” este povestea iubirii care te face să îți depășești limitele, considerată de mulți fani un manifest al suferinței. Artiștii Carla’s Dreams transmit mesajul emoționant printr-o interpretare originală, pe sound-uri surprinzătoare.

Ne-a plăcut textul piesei „Document” care, presupunea în viziunea noastră, o diversitate de posibilități de a reface sau de a adăuga ceva. Și pentru că nu mereu „place” poate fi argumentat și orice raționalizare în acest sens este în plus în acest caz. COMA este, şi pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus Carla’s Dreams.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...