Noutăţi

Codru Festival va avea loc în acest weekend

Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Subcarpați, Asian Dub Foundation, Alternosfera, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea, Paraziții, Șatra Benz, Coma, Implant pentru Refuz & Quartet, Dirty Shirt, Luna Amară, Amuly, Culture Shock și Alex Super Beats  sunt doar o parte dintre artiștii ce vor urca pe una din cele CINCI SCENE la CODRU Festival 2023 între 25 – 27 august 2023.

CODRU, mai mult decât un festival. Este un manifest dedicat naturii, muzicii și artei.

Clasat în Top 10 Medium Festivals în Europa, CODRU Festival revine în 2023 în forță, în aceeași locație uimitoare, Pădurea BISTRA (la doar 4 km de Timișoara), gata să creeze pentru tine o experiență de neuitat.  

Ediția de anul acesta vine cu mai multe scene, plasate în mijlocul naturii cu participarea artiștilor internaționali și naționali și alte zone extrem de atractive.  

Te aşteaptă TREI zile fantastice cu muzică bună, concerte LIVE și apusuri de neratat.

Conceptul festivalului este de a promova o serie de practici ecologice, elemente eco-friendly, toate cu un impact pozitiv.

Bilete aici.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...