Noutăţi

COD și Lupu cel Rau la Fiord

Pe 19 mai, în club Fiord, din Târgoviște așteaptă COD și Lupu’ cel Rău.

Lupu’ cel Rău s-a înfiinţat în 2012 şi este format din membri cu multă experienţă muzicală: Eugen Brudaru – voce (White Walls), Bogdan Costea – chitară (Magica), Cristian Popescu – bas (Hangover) şi Theo Scrioşteanu – tobe (White Walls, Magica). Trupa cântă un heavy-metal melodic cu accente moderne.
Până acum Lupu a bifat participări la următoarele festivaluri: Seawolves Bike Fest ediţiile 2013, 2014, 2015 şi 2017 Barock Fest 2014 şi 2017 şi Barock AfterFest 2015, Rocker’s Challenge Sasca Montană 2013, Zilele prieteniei Bergenbier 2014, Maximum Rock Fest 2015, Lupii Liberi Fest Râşnov 2016, Ride to rock Old Town Festival Tg Ocna 2016, MotoDelta Tulcea 2016 şi 2017, Iubim două roţi 2017 şi peste 80 de concerte de club.
Pe 4 martie 2016 Lupu’ a lansat şi primul material discografic, “Poveşti din pădurea de metal”, un album cu 12 piese, disponibil pentru distribuţie fizică la
http://www.bestial.ro/magazin-23-cduri_cu_trupe_romanesti-46271-lupu_cel_rau__povesti_din_padurea_de_metal_(digi).html
şi pentru distribuţie
digitală la
https://umrdd.lnk.to/LupuCelRau-PovestiDinPadureaDeMetal

C.O.D. – București [Southern / Stoner Rock]

Cu un istoric de 15 ani, cei de la C.O.D. au început cu un sound către heavy metal / hard rock, dar de-a lungul timpului, după schimbări de line-up, au ajuns la un southern / stoner fin, cu hint-uri de grunge.
Aceștia au fost pe scenele mai multor festivaluri, printre care Ghost Gathering, RockINParc, FreeFest, MuscelCloverFest, și au cântat în deschidere pentru Queensryche în 2013.
Aceștia sunt:
Dragoș StanciuChitară
Vlad Irimia – Chitară
Liviu Stoicescu – Bass
Mihai Dumitrașcu – Tobe

După o pauză de 4 ani de la apariția primului album, I Need To Get Out și împrospătează stilul abordat îndreptându-se spre zona de southern și stoner rock.

„Albumul prezintă ultimele momente din existența planetei Pământ, aceasta urmând fie distrusă de către o formă de viață extraterestră, o civilizație stelară de tip 2 pe scara Kardashev, care călatorește prin Univers cu scopul de a distruge orice altă formă de viață, pentru a-și păstra supremația.
La polul opus stă pământeanul ce încerca dea un sens situației dezastruoase refugiindu-se în sacru.”

Came Out Damned a fost înregistrat, mixat și master-izat de către Marius Costache, la Studio 148 din București, artworkul fiind realizat și de data această tot de Alexandru Das.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...