Noutăţi

COD la SoundArt Festival 2018

Trupa C.O.D. se alătură line-up-ului de la SoundArt Festival 2018 ce are loc în perioada 11-13 mai în București. Trupa a lansat recent albumul „Came Out Damned” și va cânta în Quantic Club în cadrul evenimentului.
Noua ediție SoundArt propune publicului amator de stoner și progresiv un format excentric: trei zile de festival în trei cluburi din București – Quantic, Fabrica și Control – între 11 și 13 mai. Abonamentele și biletele pentru eveniment pot fi achiziționate la preț promoțional de pe iabilet.ro.

C.O.D.-Southern/Stoner Rock – România

C.O.D. este o trupă înființată în 2003 în Târgoviște ce explorează un amestec fîn al stilurilor, precum southern și
stoner rock, cu influențe de grunge. Trupa a lansat recent un nou album, intitulat „Came Out Damned” pe care l-a promovat cu ocazia unui turneu prin țară alături de cei de la Ufommamut. Albumul prezintă un concept legat de ultimele clipe ale planetei noastre, atacată de o rasă extraterestră. Materialul a fost înregistrat, mixat și masterizat de Marius Costache.
„Came Out Damned” poate fi ascultat în întregime la următorul link:
https://cod-music.bandcamp.com/album/came-out-damned

Din nefericire, Holy Lamb și-au anulat prezența în cadrul SoundArt Festival 2018 din motive obiective.

Trupele confirmate vor cânta la următoarele cluburi în cadrul SoundArt Festival 2018:
Quantic Club – Stoned Jesus, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Need, C.O.D., Puta Volcano, Melancholy, ZiqqurHat, Purple Dino, Lowbau, The Flying Detachment, No Good Advice
Control Club-Klimt 1918
Fabrica Club – RoadkillSoda, Rrichterinvoid

Variante de acces la Sound Festival 2018:
Full Pass – abonament care oferă experiența completă SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club și Fabrica Club. Numărul acestui tip de abonament este limitat la 100. Prețuri – 120 lei (presale), 150 lei (la intrare).

Quantic Pass – abonament ce asigură prezența la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Prețuri – 90 lei (presale), 120 lei (la intrare).
Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Prețuri – 50 lei (presale), 75 lei (la intrare).
Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrica Club. Prețuri – 20 lei (presale), 25 lei (la intrare).

Programul întregului festival este gândit astfel încât să existe posibilitatea de a urmări toate trupele și de a schimba în timp util locațiile pentru următorul concert. Momentele de pauză în Quantic Club vor fi completate de numeroase activități ale căror detalii vor fi anunțate de-a lungul perioadei de pregătire.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.
Pagina oficială de FB a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1929554570616978/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...