Noutăţi

Clujenii de la For The Wicked au lansat primul single de pe noul EP

Formaţia clujeană FOR THE WICKED, una dintre cele mai solide apariţii recente pe scenă metal din România, a lansat primul single de pe noul EP-ul intitulatII”. Este vorba de piesa “S.I.C.K” realizată sub formă de lyric video, având ca invitat pe Mihai Tivadar (Dirty Shirt) la clape.

EP-ul va fi lansat online în data de 15 octombrie, însă CD-urile sunt deja disponibile la concertele din turneul de lansare.
for-the-wicked

EP-ul a fost înregistrat de Bornuz Vlad, mixat de Tue Madsen şi masterizat de Joel Wanasek (cei responsabili pentru calitatea ireproşabilă a unor trupe precum Suicide Silence, August Burns Red sau Machine Head). La fel ca pe primul EP, de grafică şi artwok este responsabil tot Fetykó Gábor Áron, graphic designer şi illustrator la Resize-Media (Luna Amară, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc).
FOR THE WICKED este formată din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienţă muzicală importantă (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Prinţ, Skullp etc…), ceea ce îşi spune cuvântul, iar de curând au mai adăugat un nou membru, un al treilea chitarist, un gest destul de controversat. Băieţii au declarat însă a treia chitară va oferi „un sunet mult mai masiv şi un show care merită văzutşi până în momentul de faţă acest lucru se confirmă.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...